Borneo – At bo på en husbåd (Kelotok)

På Borneo boede vi de første tre dage på en åben husbåd, nærmere bestemt en ”Kelotok”, her boede, spiste, badede osv vi, det var ret primitivt, men også rigtig hyggeligt og specielt, og i øvrigt den måde man rejser i regnskoven på.

De sidste 2 dage sov vi i en hytte, men var på båden hele dagen, den sejlede os nemlig rundt på floden, gjorde stop som vi ville og ellers hjalp os rundt i den fantastiske natur og med at komme helt tæt på dyrerne.

Om natten havde vi (selvfølgelig) myggenet om madrassen, men ellers var den som det kan ses på billederne, øverst vores seng (en god madras), et bord med to stole hvor vi spiste og en lille plads foran med to bænke, hvor vi sad og nød solen og naturen, det var det og mere behøvede vi jo faktisk heller ikke…..

Nedenunder var et toilet + mulighed for bad, et køkken med to damer der lavede alt til os og så et rum hvor dem der arbejdede sov. Udover os var på både en guide, to der sejlede båden og to damer der lavede maden.

De lavede alt mad til os, morgenmad, frokost, aftensmad og snacks i mellem måltiderne, altid virkelig frisk og velsmagende mad, vi følte os meget godt behandlet og havde det godt 🙂

Ja, der er en del insekter mm. i regnskoven og dermed også på båden, men efter en dags tid, så glemmer man også lidt det, det er værst om natten når alle myggestik begynder at klø, mine ben er og var IKKE særlig kønne, men det må altså være en del af pakken.

Og så var det også lidt hårdt at være i varmen non stop, selvfølgelig kunne vi gå i skygge på båden, men der var ikke aircon, en vifte eller lign, men det kan sagtens overleves og gøres med børn, intet problem 🙂

Summa Summarum må dog alligevel være at det var det hele værd og en ret spændende og intim måde at opleve regnskoven på, kæmpe anbefaling herfra hvertfald!

Lidt glimt fra livet på båden, lige her:

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *