Blot et lille postkort fra Egypten

Indeholder reklame

En lille hilsen fra poolen, ja jeg er bare ærlig, jeg ligger ved poolen idag og skammer mig ikke over det ;-)

Vi er inviteret ned til åbningen af Apollo’s nyeste Playitas hotel her i Hurghada nemlig ‘Aqua Vista’ og her er virkelig skønt og hvad bedre end at teste en solseng og poolen, ja ikke meget, hvis i spørg mig?

Se mere om hotellet, lige her.

Aqua Vista – powered by Playitas er Apollo’s nyeste sports-hotel hvor der tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus.

På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen eller din løbeteknik på den nye sprintbane.

Igår var der fest og fri bar! Det blev ikke vildt for vores vedkomne, men hovedet er alligevel lidt tungt idag, oven på en rejsedag igår. Jeg holder mig til poolen og solen, det er mest mig, af flere grunde.

Det har været en ret presset periode hjemme, både praktisk og følelsesmæssigt, jeg har slået mit knæ, og så hjælper det grå vejr vi rejste fra, altså heller ikke på humøret, men sol og en svømmetur gør altså, så det prioriterer jeg imens de andre er lidt mere rundt og teste flere faciliteter, Pernille taler hvertfald om noget træning senere :-)

Idag har jeg lyttet til ‘Vahid’ på Storytel, og har faktisk også fået mulighed for at give jer 30 dages GRATIS Storytel, uden binding.

Læs mere om det, lige her.

Når vi kommer hjem skal jeg lave lidt anbefalinger til jer, af hvad jeg har kig på til at læse og lytte til, der er kæmpe udvalg til både børn og voksne, Molly My elsker også en god lydbog.

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *