Blødeste og smukkeste blomstermark i stuen

Hvordan starter jeg dog, altså udover med billeder her? Det er virkeligheden lige nu, en skøn blomstret veloursofa er flyttet ind i pigehjemmet :-)

Og gud, hvor jeg dog er vild med den! Langsomt vinder den også ind på Molly My, som ellers ikke helt vil indrømme det endnu, dog….

Hun er ikke så vild med forandringer og var ikke meget for at jeg solgte den gamle og købte en ny, men helt ærligt så talte den til mig fra første gang jeg så den.

Den ER ret vild, men hvis ikke det er nu, uden en mand i hjemmet, jeg skal købe en blomstret veloursofa, ja så ved jeg altså ikke hvornår ellers?

Den er vanvittig smuk, blød og god at sidde i :-)

Den er fra Common Seating og lavet som et samarbejde med Baum und Pfergarten, den findes i denne blomstrede udgave og en udgave i leopard, begge meget smukke.

Se dem begge, lige her.

Den er som sagt lige landet og jeg går og mærker lidt efter, hvordan resten af stuen skal være, sådan med puder, tæppe osv, ligesom jeg også tror at bagvæggen skal males, men skal lige give det et par dage.

Skal man vælge ensfarvede ting der går igen i blomsterne eller kaste mere mønster i den? Jeg prøver mig lidt frem lige nu :-)

Lidt nyt har jeg allerede nu tilføjet, en lækker okker gul puf fra Auping, lige her som virkelig står flot til sofaen og giver en ekstra plads, ved mange gæster, de findes i mange farver og materialer, lige her.

Og så også grøn pude med leopard og blomster fra H&M Home, som jeg ikke kunne stå for, jeg kan dog ikke finde den online, men købt for nyligt i butikken ved Amagertorv.

Hvad syntes i om sofaen?

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Skønne Michala.
    Den er så smuk og vidunderlig din nye sofa.
    Det med kæreste er jo ikke noget problem, for det vil MM jo ikke have ;)
    MEN skulle det ske med en kæreste, så kan man jo bo hver for sig, og så er bl.a. sofaproblemet løst :D

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *