Bastabum advent ♡ Auping

Julen er til hygge, nærvær og lidt forkælelse, derfor har jeg de 4. adventssøndage + nytårssøndag (bare fordi den søndag da også skal fejres) teamet op med nogle af vores absolut favorit samarbejdspartnere, netop fordi vi gerne vil forkæle jer med det bedste vi ved.

De er alle nøje udvalgt med øje for hvad vi selv er glade for i hverdagen og vil indeholde præmier til både store og små.

Idag har vi teamet op med Auping, absolut favorit når det kommer til alt der har med vores søvn at gøre! 🙂

Ikke nok med at det er fantastisk kvalitet indenfor både senge, dyner, puder, sengetøj mm. så er det også bæredygtigt og et firma med skønne værdier og målsætninger for vores alles fremtid.

Vi investerer massivt i bæredygtighed og har den store ambition, at alle vores arbejdsprocesser, produkter og ydelser skal være integreret og opfylde Cradle to Cradle-princippet (C2C) inden udgangen af 2020.

Jeg har før skrevet og fortalt en del om Auping her på bloggen, fordi det er så vigtigt at formidle om et brand der rent faktisk gør en forskel, alle indlæg om Auping findes, lige her.

At jeg det sidste år har sovet i en Auping seng, har virkelig været en kæmpe forskel, jeg kan uden at blinke med øjnene sige at jeg aldrig har sovet så godt i andre senge som i denne, og Molly My syntes vist at være enig, hun som jo hvertfald stadig i den også 😉

Bastabum advent ♡ Auping

Idag kan en heldig vinder vinde mit absolut favorit sengetøj, det lækreste Chambrey sæt, som vi bruger, vasker og tager på igen, bruger, vasker og tager på igen, vi har både i denne grå udgave og en lys blå og så kan man også vinde de skønneste hovedpuder fra Auping, det er en ret flot gevinst på hele kr. 4.380.

2 x sæt Chambrey grey sengetøj, læse mere om det, lige her.

2 x Prestige Nature puder, læs mere om dem, lige her.

Vinderen trækkes næste søndag d. 31/12 kl. 08.00, hvor sidste og største låge åbnes. I mellem tiden kan i kigge på de lækre bæredygtige sager hos Auping, lige her.

Konkurrencen er på Instagram (lige her) på nedenstående billede.

Indlægget er lavet i samarbejde med Auping.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Auping er bare fantastisk – jeg drømmer også om en dag at have en seng derfra! Og ja, indtil videre ville det være FANTASTISK at vinde sengetøj og puder…især fordi kæresten snart flytter ind, så det ville være perfekt til os :) Jeg skynder mig over på instagram ;)
    Håber I havde en skøn jul :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *