Bastabum advent ♡ Kreakassen.dk

Julen er til hygge, nærvær og lidt forkælelse, derfor har jeg de 4. adventssøndage + nytårssøndag (bare fordi den søndag da også skal fejres) teamet op med nogle af vores absolut favorit samarbejdspartnere, netop fordi vi gerne vil forkæle jer med det bedste vi ved.

De er alle nøje udvalgt med øje for hvad vi selv er glade for i hverdagen og vil indeholde præmier til både store og små.

Idag starter vi med en koncept i har hørt om tidligere, nemlig Kreakassen.dk, et koncept som på alle måder er helt genialt og derfor fortjener lidt mere ros med på vejen, kort fortalt modtager man en månedskasse (eller hvor ofte man nu har lyst) med 4 kreative projekter, som passer til årstiden.

Alt er med i kassen og der er fine vejledninger, helt perfekt til de små kreative væsner og forældre der måske netop ikke er så kreative og herved får lidt hjælp på vej, som nævnt er alt med i kassen og passer til projekterne. Der er derfor f.eks. måske kun 2 piberensere og 10 perler, fordi det er det man skal bruge.

Det gør at man ikke skal købe en halv Panduro butik og dermed kan lave flere projekter til en god pris, Molly My ELSKER konceptet.

Og her har vi lavet 2 af projekterne fra december måneds kassen (kan bestilles, lige her).

Jeg hjælper med at læse vejledninger og hvor jeg ellers kan, f.eks. med limpistolen, men ellers er projekterne hendes egne og hun er simpelthen så stolt over resultaterne 🙂

Bastabum advent ♡ Kreakassen.dk

En heldig vinder kan vinde 1/2 års abonnement til Kreakassen.dk (dvs. 6 kasser med 4 projekter pr. styk) startende fra januar 2018, altså derfor ikke denne kasse + en basiskasse med lækkerier.

Basiskassen indeholder: Limpistol, limstænger, børnesaks, pensler, tuscher, limstift og klistermærker (se billedet nedenfor).

Jeg ved at denne adventsgave vil bringe stor glæde og hyggelige timer hos en familie, hvad end de er super kreative eller ej, jeg lover at alle kan være med 🙂

Der er jo heldigvis sjældent noget rigtigt og forkert i den kreative verden, det vigtigste er at man prøver og har det sjovt imens.

Konkurrencen er på Instagram (lige her) på nedenstående billede.

 

I samarbejde med Kreakassen.dk.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *