Bastabum advent ♡ Jane Kønig

Julen er til hygge, nærvær og lidt forkælelse, derfor har jeg de 4. adventssøndage + nytårssøndag (bare fordi den søndag da også skal fejres) teamet op med nogle af vores absolut favorit samarbejdspartnere, netop fordi vi gerne vil forkæle jer med det bedste vi ved.

De er alle nøje udvalgt med øje for hvad vi selv er glade for i hverdagen og vil indeholde præmier til både store og små.

Idag skal det handle om Jane Kønig et brand som har været mig kært i snart en del år, jeg elsker den underspillede og alligevel lækre stil og så det faktum at det er smykker, som ikke koster en formue.

På den måde har man mulighed for, og råd til, at skifte ud og tilføje lidt mere vilde smykker, som ikke er så klassiske. Som f.eks. de smukke ‘Sun øreringe‘ på billedet, jeg er helt pjattet med dem, men det er måske ikke nogle jeg går med om 10 år, og det er også okay! 🙂

Jeg har de efterhånden klassiske bogstaver i en halskæde, nemlig M’erne og har nu tilføjet et M (lige her) mere, et stort et som simpelthen er så fint og enkelt samtidig med, at det for mig, udstråler en masse kærlighed som et M rummer for mig. Jeg har det i den helt lange kæde på 80 cm, så jeg kan have den på samtidig med mine andre kæder.

Flere halskæder, vedhæng, øreringe og en enkelt fingerring bor i mit smykkeskrin og faktisk også i Molly My’s, hun har også en halskæde med to M’er og en fin ring, se den, lige her.

Er i også til smykker fra Jane Kønig?

Bastabum advent ♡ Jane Kønig

En heldig vinder kan vinde et gavekort til Jane Kønig på hele kr. 1.000, så kan man nemlig selv vælge lige præcis hvad man ønsker sig aller mest, og det er jo heller ikke helt dumt vel? 🙂

Konkurrencen er på Instagram (lige her) på nedenstående billede.

 

I samarbejde med Jane Kønig.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *