Bastabum advent ♡ Wheat x Disney

Julen er til hygge, nærvær og lidt forkælelse, derfor har jeg de 4. adventssøndage + nytårssøndag (bare fordi den søndag da også skal fejres) teamet op med nogle af vores absolut favorit samarbejdspartnere, netop fordi vi gerne vil forkæle jer med det bedste vi ved.

De er alle nøje udvalgt med øje for hvad vi selv er glade for i hverdagen og vil indeholde præmier til både store og små.

Idag har vi teamet op med Wheat x Disney, altså den helt fantastisk linie med Disney som Wheat har lavet de sidste sæsoner. Det er den smukke og rolige Wheat stil tilført Disneyprint, på den aller fineste vis.

Molly My ELSKER det, og det gør jeg faktisk også lidt, nemlig fordi det er så fint og samtidig underspillet, Molly My har haft tøj helt fra første kollektion hvor blandt andet Elsa var i fokus, lige nu er favoritterne med Rapunzel, Bambi, Klokkeblomst mfl.

Det er blødt og lækkert og perfekt til både børnehave, fest og vores favorit nattøjsdag 🙂

Bastabum advent ♡ Wheat x Disney

Idag kan en heldig vinder shoppe for hele kr. 2.000 af Disney Wheat, præmien er nemlig ja et gavekort på kr. 2.000, noget de fleste vist vil elske ik?

Vi ville hvertfald 🙂 Vinderen trækkes næste søndag d. 24/12 kl. 08.00, hvor næste låge åbnes. I mellem tiden kan i kigge på den lækre kollektion, lige her.

Konkurrencen er på Instagram (lige her) på nedenstående billede.

Indlægget er lavet i samarbejde med Disney Wheat.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *