Alle gode gange tre?

Reklame for CinemaxX

A Star i born, den mest fantastiske, gribende og bare rigtig rigtig smukke film! Jeg så den igår for tredje gang, og den er altså stadig lige så fantastisk og rørende.

Første gang så jeg den med min gode veninde (og faste biografdate) Charli en lørdag aften, og den rørte os begge så meget, at vi var nød til at se den igen søndag dagen efter.

Siden har jeg KUN hørt fra soundtrack på min Spotify og læst en masse facts og ting om filmen, i må se den!

A Star is Born

Historien er så fin og ægte, og de spiller begge helt eminent og nærværende og så er Bradley Cooper så lækker, som han aldrig har været før. Historien er barsk, men samtidig også enormt smuk, det er true love :-)

Hvis ikke i har set den, så kom afsted!

Man siger alle gode gange tre? Men jeg skal faktisk se den igen i aften, dvs. for fjerde gang, men lillesøster har endnu ikke set den, og jeg melder mig gerne som ledsager, i ved en for holdet, for at sikre at alle får set denne smukke film.

Lige nu viser CinemaxX den faktisk også i iMax format, så tænker at lyden bliver endnu bedre, jeg glæder mig….

Find tider og pladser, lige her.

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Milas på 6 år går selv i skole om morgenen. Halvdelen af gangene. Jeg følger dog lige ud til vejen, da den kan være traffikkeret. At gå hjem selv, har han ikke prøvet endnu, da jeg ikke har grejet hvordan vi skal time, at jeg står ved vejen og kan hjælpe han over. Hvordan har du gjort det?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *