Aldrig gå ned på pink badeudstyr!

En del af vores kuffert indeholder, udover solcremer, en del badeudstyr mm. til Molly My, hun elsker det! Elsker at bade og svømme og elsker derfor også svømmebriller, badedyr osv…. så ja, der har været en del med hjemmefra.

Dels da vi havde i forvejen, men også fordi jeg gerne ville sikre at det rent faktisk også var i god kvalitet og okay materialer, jeg syntes ofte at badedyr man kan købe i udlandet og specielt i Østen lugter meget meget kemisk og af “grim” plastik, og da det er mig der dagligt puster dem op, ja så må det gerne være ordenligt.

Flamingo’en fra Sunnylife er ikke sådan en traditionel badering, da den er åben bagpå, men mere en man kan ligge og flyde med, kæmpe hit! Den og flere andre udgaver, kan findes, lige her.

Svømmebrillerne med vipper og palietter, ja de er måske lidt vilde, men de er virkelig gode! De er fra Bling20, og findes også i andre udgaver, lige her.

UV badetøj er to delt og fra Soft Gallery og findes, lige her.

Badesko fra Duukies, geniale ved poolen når det er glat eller ved stranden når der er sten eller bare varmt sand, kan findes i mange udgaver, lige her.

Solcremer fra henholdsvis MUTI, første gang jeg prøver deres produkter, men indtil videre virkelig skønne (lige her) og COOLA, de smarteste og rigtig vandfaste spray solcremer, som vi også brugte sidste år, ret genial når Molly My f.eks. skal hjælpe mig med solcreme på ryggen osv. (lige her).

Jeg skal nok lave et mere uddybende og samlet indlæg om solcremer, når vi er hjemme igen, der er nemlig en del i brug på sådan 2 måneder 🙂

Det var vist alt for nu, vi sidder i lufthavnen og venter på flyet tilbage til Jakarta, planerne er nemlig ændret igen igen, mere om det når der er lidt wifi held og tid igen.

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *