Årets jul med Playmobil

 

Reklame for Playmobil

Julestemningen kommer i disse dage og uger snigende fra alle hjørner, igår ingen undtagelse. Vi var nemlig til julebage event med Playmobil, meget hyggeligt og fint, til at hjælpe børnene var Micki Chen, der er mange flere glimt på Instagram under ‘Playmobil’ highlight i min profil :-)

Anledningen var ud over hygge og jul, det nye honningkagehus med tilhørende udstikkerforme i taget, simpelthen sådan et fint hus, men både leg og bagning.

Der er mange mange fine detaljer i huset, selvfølgelig er der det, det er jo Playmobil, men derfor kan man jo godt blive overrasket hver gang alligevel, det er helt ned til de bitte små kageredskaber, til kattene i huset, julepynten på kanten og bare den hyggelige, hyggelige stemning.

Det er en oplagt før jule, adventsgave, evt. kan den deles op i flere pakker, hvis man gør den slags i december.

Og hvor magisk og fint er det ikke lige, at man kan bage Playmobil småkager, prikken over  i’er er altså bare lige, at der også kan komme ansigt med på kagen :-)

Huset koster kr. 397, og findes, lige her.

Playmobil Jul

Igen i år er der også forskellige skønne julekalender varianter fra Playmobil, nedenstående er årets til Molly My, den er så fint i tråd med Crystal serien, som vi skrev om, lige her.

Er man ikke til crystal og glimmer, er der også Dyr i skoven, Spy Team,  Nisseværksted, Ridecenter og Brandstation, dvs. noget for alle børn, find alle juleæsker, lige her.

Spørg endelig, hvis i ellers har spørgsmål til Playmobil og æskerne, jeg har listet lidt forskellige op (lige her), men i spørg ellers bare.

Alle vores Playmobil indlæg har egen kategori på bloggen, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *