6 års tanker fra en mor

Jeg har holdt lidt igen med dette indlæg, da jeg pludselig havde brug for at ordene blev lidt længere hos mig selv.

For at jeg bare selv lidt længere kunne nyde dem og min glæde omkring hele den udvikling Molly My har været igennem her frem til hendes 6 års fødselsdag.

Men 6 år det er hun nu fyldt, vi havde som nævnt en SKØN dag med børnehaven på selve dagen og i søndags så endnu en fejring, der gik knap så godt, det var virkelig kaotisk og med tydelige frustrationer fra Molly My.

Jeg tror simpelthen ikke at hun kunne rumme det hele: Marlon, pigerne fra børnehaven hun ikke havde set siden de stoppede i sommers, alle de andre venner fra f.eks. blog, Hellerup mm.

Hun ville så gerne dem alle, og det kunne hun bare ikke. Men når hun ser tilbage nu syntes hun det var en god fødselsdag, sådan ser børn og voksne nok bare forskelligt på tingene 🙂

6 års tanker fra en mor

Det var jo dog slet ikke det jeg ville skrive om, for selvom der stadig er nedsmeltninger på en dag som i søndags, så er Molly My vokset meget fra 5 til 6 år, ikke kun i højden, men også i personligheden.

Og det faktum at alle vennerne en for en bad om legeaftaler efter søndag, vidner da (heldigvis) også om at de også stadig kan se noget dejligt i hende.

Der er som nævnt sket meget:

Hun er blevet modig! Og tør simpelthen så mange ting, de vilde ting i Tivoli, svømme under vand, selv gå op og bede om regningen når vi er ude osv. Ikke at hun ikke altid har været modig, men den har lige fået det sidste, og jeg elsker at se den udvikling. Der er ikke meget generthed tilbage i hende.

Hun er også blevet bedre til også at tænke på sig selv, hun har haft enormt meget fokus på at alle andre havde det godt, jeg har med hende arbejdet lidt mere med at hun også tænkte på sig selv, og det har givet gevinst.

Selvfølgelig skal hun være en god kammerat, men det fyldte for meget for hende om alle andre havde det godt, og hun blev tit ked af det på andres vegne, og det er blevet bedre. Man kan sige at hun faktisk havde for meget empati.

Hun er sej og klar til skolestart, altså lige efter vores livs rejse (se mere, lige her), efter den så er hun helt klar og nok også mere end klar.

Og så er hun sjov, fjollet, elskelig og ALTID klar på krammetid.

Hun er selvfølgelig også stadig stædig, bestemt og kan blive skrup hysterisk, det ændrer sig nok aldrig 100%, siger hendes mor af erfaring her mange år efter 😉

Hun er Molly My og helt som hun skal være!

 

Foto og billedredigering, Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Makeup og hår: Lina Maarouf

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Tillykke med din gudesmukke datter:-)
  Dejligt hun udvikler sin personlighed, det stråler også igennem hendes øjne på fotoet:-)
  I skal bare nyde hinanden, for de bliver så hurtigt store og så pludselig en dag du vågner, så er hun flyttet og fået sit eget liv.
  Nyd udviklingen og de næste mange gode år og fødselsdage.

 • Tillykke med hende – de her år er så vilde og så vigtige:-) Stort kram fra Anja
  PS – hun har jo stadig et fint Nofred-dukkehus stående hos os

 • Tillykke med hende 🎉

  Dejligt din datter er blevet en sej modig pige! 💪🏻

  Min datter har også alt for meget empati, hvilket gør at hun selv kommer i klemme engang imellem. Vi arbejder også meget med at det er ok at sige fra. Men det er dog en lang sej kamp! Som desværre også ender i en ulykkelig pige engang imellem….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *