5 forslag til lækker tapas, som alle kan indtages i sofaen

Noget af det mest hyggelige i det lille pigehjem, er at få lov at spise i sofaen, hvert fald hvis man spørg Molly My, hvilket resulterer i at vi ret ofte netop spiser i sofaen!

Sofaen som også kan skimtes her på billederne er stadig en kæmpe favorit, den er blød, god at sidde (og ligge) i og så er den pæn, samtidig med at den sagtens kan tåle at man spiser i den og måske spilder en lille bitte smule, det er nemt at vaske af med en klud, vi har hvert fald endnu ikke lavet blivende pletter 😉

Sofaen som jeg skrev meget mere om (lige her) er en Tirano fra Ilva, og kan købes lige her.

En anden ting som jeg syntes er rigtig hyggeligt er tapas, små lækre retter som kan nydes med et glas vin og godt selskab, det er oftes det jeg laver når jeg får gæster på besøg.

Simpelthen fordi det er nemt og lækkert og fordi det oftes kan laves med ‘hvad man nu lige har i køleskabet’ sådan kan jeg ret godt li at lave mad.

Her 5 forslag til tapas, som altså også kan serveres ved spisebordet 😉

Salat med romaine, blommer, fetaost, chiliolie og lidt birkes.

Nemt og lækkert og helt perfekt kombination med de søde blommer, den bløde feta, stærke olie og knasende birkes.

En anden lækker tapas salat, kunne f.eks. også være denne med ferskner, brombær og syltede rødløg.

Groft knækbrød med svinerillette (den fra Emmerys er virkelig god) og syltede rødløg (opskrift lige her) meget simpelt, men bare rigtig lækkert og altid et hit.

Dadler med bacon, lyder det lidt mærkeligt? Det er dette ikke! Det er virkelig virkelig lækkert, den søde daddel med sprød salt bacon omkring, jeg elsker dem og det samme gør Molly My.

De er meget lette at lave: Køb en pakke friske dadler, fjern stenen forsigtigt enkeltvis og rul et halvt stykke bacon omkring, ind i ovnen på 200 grader i cirka 10-15 minutter, hold øje med at bacon er sprød, så er de færdige.

Ristet brød med laksesalat og friske ærter, find opskrift, lige her.

Et fad med gode oste, lidt pølse, dip og grønt, igen hvad der nu lige er i køleskabet 🙂

Og til dessert eller hvilken rækkefølge man nu selv vælger at spise i, et stykke ristet brød med mascarpone creme rørt med vanilje og en klat hjemmelavet solbær marmelade 🙂

Alt er nemt at lave og lækkert at spise, det tager ikke lang tid at lave noget af det, evt. kan kan lave det sammen når gæsterne ankommer sammen med det første glas vin og en hyggesludder.

Andre ting til en god tapas kunne f.eks. være (klik og kom til opskrift):

Persille pesto med mandler

Ristede kikærter

Lækre salater

Grissini stænger

Syltede rødløg

Ølandshvedebrød

 

Indlæg er lavet i samarbejde med Ilva.

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *