40 år om 2 uger

Om præcis 2 uger, altså d. 22 marts, fylder jeg 40 år! Det er ret mange år ik?

Men som dagene er gået det sidste års tid har jeg fundet fred med det, fundet fred med at jeg nærmere mig de 40 år, nu endnu mere end før, fordi der er jo ligesom ingen anden vej, vel. Og ærligt så er jeg meget gladere den dag idag end jeg var for f.eks. 3 år siden, så langt så godt!

Dagen skal fejres i Paris, Molly My og jeg flyver simpelthen til Paris for weekenden og besøger min lillebror og hans familie, inkl. hunde, så i kan nok tænke jer, at specielt Molly My glæder sig meget :-)

Det gør jeg selvfølgelig også, det er egentlig en hyggeweekend og ikke en fødselsdagsweekend, men vi skal da lige spise frokost hos min lillebror igen, se (lige her) da vi spiste hos ham sidste gang sidste år i oktober, simpelthen SÅ lækker mad.

Og så skal vi hygge og ud og shoppe lidt, jeg tænker en eller anden lækker ting til fejring af mig selv, jeg f.eks. en lækker taske, et par sko eller lign, men jeg drømmer nu også om at tilføre en af ovenstående til samlingen af ting jeg elsker!

Vi må se hvad det ender med, beslutter mig først efter Paris, man ved jo aldrig hvad jeg evt. falder over der :-)

Man må gerne fejre sig selv, specielt når man fylder rundt, og ovenstående er ting der alle nogle der får mit hjerte til at banke lidt hurtigere, materialistisk? Måske ja, men jeg syntes ærligt at der er en god grund til det lige nu :-)

Jeg holder fødselsdag for mine veninder + søstre weekenden efter vi kommer hjem, middag, bobler og hygge ude i byen, planen var egentlig ikke at fejre det yderligere end Paris, men det fik jeg bare lyst til, så nu er de inviteret ud, og det glæder jeg mig også til, pludselig blev fejringen altså over 2 weekender.

Alle der har spurgt hvad jeg ønsker mig, har jeg sagt ‘Gavekort til Area Store’ eller find selv på noget lækkert til, simpelthen fordi jeg faktisk ikke mangler noget og ville elske tanken om at havde fået den smukke lampe fra Flos af alle jeg holder af + jeg selv smider lidt i puljen også – Sådan en lampe holder jo i mange mange år, hvis ikke forevigt :-)

// Kjole fra Gucci

// Øreringe fra Orit Elhanati

// Litografi af Katrine Ærtebjerg

// Øreringe fra Lobelune

// Susanna støvler fra Chloé

// Vase fra Holmegaard

// Lampe fra Flos

// Taske fra Kenzina

// Sweat fra Gucci

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *