3 ting i skal opleve i Bandung

Måske overskriften skulle hedde 24 timer i Bandung, da det jo egentlig er det vi har haft, den første dag på hotellet tæller jo ikke rigtig med?

Læs mere om den (og rejsen til Java) lige her.

Men ja altså efter vores første “slappe af dag” på hotellet (og ved poolen) var vi næste dag klar til en dag med oplevelser, jeg var virkelig spændt på hvad Bandung kunne vise os.

Vi boede forresten på dette hotel i Bandung, lækkert og pænt, så det kan fint anbefales også.

Specielt var jeg spændt fordi jeg i flyet fra Doha til Jakarta sad ved siden af en mand, som kom fra Bandung og han spurgte direkte, hvorfor vi skulle dertil, han syntes det var en forfærdelig og trafikeret by…..

Jeg sagde at vores rejseagenter fra Yaneeda havde lavet ruten og at jeg havde fuld tiltro til deres anbefalinger. Hans egen historie var egentlig også ret spændende, efter 26 år i USA skulle han flytte hjem til Indonesien igen, i Bandung boede hans familie, men hans plan var at slå sig ned på Borneo senere.

Nå, men det var et sidespring, spændt på Bandung det var jeg og googlede løs omkring byen og hvad vi havde lyst til at opleve, sammen med vores lokale guide, fik vi lavet et dagsprogram og 3 af stederne vil jeg kort anbefale jer her:

Først besøgte vi Geologisk Museum, Molly My elsker den slags og det var også et rigtig fint et af slagsen med en god samling, der var dog rigtig rigtig mange mennesker, da vi lige havde ramt en ”school day”, altså en dag hvor skolebørn åbnebart besøgte stedet.

Det betød også at der var rigtig mange der gerne ville tage billeder af og med Molly My, det havde hun selvfølgelig ikke lige lyst til, så det lagde lidt en dæmper på besøget, men selve stedet kan anbefales. Læs mere om det, lige her.

Vi tog også en lille tur med en bybus rundt, men fik ikke rigtig set noget spændende på den tur, så selvom det var meget billigt, syntes jeg ikke det er en anbefaling værd, andet end hvis man er meget glad for at køre med en lille bus 🙂

Derefter havde vi efter et lille juice stop bilen vendt mod endnu et museum, nemlig NuArt Sculpture Park, hold op et skønt og inspirerende sted! Både inde og ude var der enormt meget fint at se og opleve, og i modsætning til Geologisk Museum, havde vi her stort set stedet for os selv. Læs mere om stedet, lige her.

Derefter stod den på shopping og frokost, det skal jo også passes J Vi var i et stort shopping center Cihampelas Walk Shopping Mall, som havde lige hvad der var brug for med Zara, H&M osv… Men også en masse lækre spisesteder OG flere butikker med squshies, lykken var stor 🙂 Se mere om stedet, lige her.

Bagefter tog vi direkte til Bamboo Udjo og en fine forestilling med musik og dans, forestilling tog hele 2 timer, men både Molly My og jeg var underholdt fra start til slut og der var også mulighed for selv at spille med på de specielle bambus instrumenter, som hedder en Angklung og til sidst at danse med, det elskede Molly My, læs mere om det, lige her.

Det var nu blevet aften og vi vendte tilbage mod hotellet, ret trætte, så det blev en aftenbadetur i poolen og så ellers roomservice til aftensmad.

Kan Bandung så anbefales? Ja, det syntes jeg, men må være enig med manden i flyet, hvis navn jeg lige nu har glemt, den er forfærdelig trafikkeret….

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *