24 timer i Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor meget kan man nå på 24 timer i Paris?

En del vil jeg sige! Efter Molly My og jeg havde været i Disneyland Paris (se evt. mere lige her, lige her, lige her og lige her) blev vi nemlig kørt til Paris, hvor vi havde 24 timer inden vi fløj tilbage til Danmark.

Jeg har jo tidligere fortalt at Molly My så gerne ville til Eiffeltårnet, og nu vi alligevel var så tæt på, så forlængede jeg vores rejse med en dag. Og da det var Eiffeltårnet hun havde talt så meget om, så bookede jeg os ind på et hotel meget meget tæt på. Øverste billede er fra vores altan på hotelværelset.

Det var dette hotel, jeg havde booket. Bemærk at der skal vælges room with eiffel tower view, hvis i drømmer om det samme som os 😉 Nu bedre udsigt, nu højere priser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det VAR pengene værd, hun var simpelthen så glad og stolt, vi kom da det næsten var mørkt og fik på den måde også set det med lys på, og så ellers helt naturligt næste morgen. Der var mange gange, hun lige skulle ud på altanen og se på det.

Næste morgen gik vi ned til en lækker morgenmad, hvor en kok lavede omeletter mm. til os, og vi fik pakket sammen og tjekket ud, inden vi gik mod dagens hoved formål, nemlig toppen af Eiffeltårnet. Jeg havde hjemmefra købt billetter så vi ikke skulle stå i kø (dem købte jeg, lige her) og så var det ellers mod toppen, hun var så klar og spændt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så glad og spændt ser man ud, når man når toppen! I kan nok se at det var en stor oplevelse for hende ik?

Efter turen ved gået ned igen skulle vi (naturligvis) købe små tårner som souvenirs, vi købte hjem til alle vennerne på stuen i børnehaven og Molly My fik en tur i karrusellen og en pandekage, mere fransk kunne det dårligt blive.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spurgte hende hvad hun så havde lyst til og hun ville gerne ud og sejle, hvilket faktisk var helt perfekt, da det var begyndt at regne på det tidspunkt, så vi tog en sejltur på Seinen og så byen fra den side. Og da turen var slut var regnen også stoppet 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_5328

Og vi snuppede en frokost, naturligvis en croque monsieur og en Orangina sodavand, igen vi var jo i Paris ik?

Derefter gik turen mod lufthaven og de 24 timer var slut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun er en rigtig god rejsemakker, hende Molly My, så mon ikke at vi snart skal afsted igen? 😉

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *