2018, et vildt, hårdt og spændende år

2018 med 3 ord må være, rejse, skolestart og Gunner, men også så meget mere!

Vi sluttede jo 2017 med rigtig meget sygdom og stresset situation (læs eller genlæs 2017 indlægget, lige her), så januar 2018 var med friske briller på, og jo også en 6 års fødselsdag :-)

Januar var lige med fødselsdagen fra helvede og også grunden til at vi gør det helt anderledes i år, eller måske ikke fra helvede, men hvertfald med store frustrationer fra Molly My.

Vi havde børnehaven hjemme på selve dagen og det gik rigtig fint, men på hendes vennefødselsdag blev det bare for voldsomt, flere af børnehaveveninderne som var med om søndagen, havde ikke set Marlon længe (da han jo begyndte i skole et år tidligere) så det handlede en del om at få hans opmærksomhed, og blev bare for meget og voldsomt.

Derfor har vi lavet helt andre og anderledes planer for i år, mere om dem en anden dag.

Men 6 år blev hun altså, og de indeholdte også kærlighedserklæringer (lige her) og de obligatoriske tanker fra mor (lige her).

Vi fik hele planen lagt for vores rejse, ja i god tid, men så var der bare ekstra god tid til alle detaljerne og sommerfuglene i maven de næste måneder.

Jeg printede flere gratis tegninger til farvelægning (lige her) dem var i også ret glade for :-)

Og så startede jeg Seje Solomødre projektet, jeg er så stolt og glad for de indlæg og den respons der kom på det hele, håber at kunne lave noget lign igen i år, se alle indlæg, lige her.

Februar var kort og uden de store overraskelser, jeg var i London med Loui (mere om det i rejseindlægget, lige her) og så hyggede vi hjemme med en vafler (lige her) og enhjørningpandekager (lige her) – Jeg var også den sentimentale mor, da det gik op for mig at det var sidste gang med fastelavn i børnehaven mm.

I marts startede jeg med at græde af lykke (lige her), skrev om hvor længe rester egentlig kan holde sig (lige her) et ret vigtigt indlæg i forhold til, Stop spild af mad.

Mere bObles flyttede ind (lige her), jeg var på cruise med Loui og Royal Caribbean (mere om det i rejseindlægget, lige her) og så fyldte jeg 39 år og var egentlig okay med den del :-)

April bød på sidste måned inden afrejse, så en masse praktiske ting med visum, vaccinationer, indkøb og pakning. Ligesom at Molly My’s længe ventede skrivebord endelig blev færdigt (lige her).

Maj og juni falder jo sammen som vores rejsemåneder, og de smukkeste minder for 2018, dyrerne, naturen, maden, kulturen og tosomheden står mig nærest i minderne. Alle rejseglimt, lige her.

Juli var hjemme i DK igen, noget som specielt Molly My satte rigtig stor pris på, hendes elskede og savnede Gunse, venner og familie.

Vi var i sommerhus, på Musik i Lejet og bare hjemme igen. Molly My fik også rigtig nydt den nye cykel (lige her) og vi gjorde så småt klar til skolestart i august, f.eks. ved at komme i seng lidt bedre tid, og dermed tidligere op ;-)

August startede med sidste del af sommerferien de første to uger, hvor vi fik styr på skolesagerne (lige her), Molly My fik hendes dyrelæge i skolestartsgave af mig (lige her), vi øvede på klokken (lige her).

Og Molly My’s aller højeste ønske gik i opfyldelse (lige her).

Så kom skolestarten (lige her) og jeg blev klar over at vi nu var helt låst til skoleferierne og begyndte langsomt at planlægge efterårsferien (lige her).

September var stille og rolig, med fuld fokus på den nye hverdag med skolebarn, og det gik overalt forventning.

Jeg fik lavet en ny tatovering til minde om vores rejse (lige her), Molly My fortalte om det med at gå i skolen (lige her), vi samlede skrald og definerede værdier (lige her) OG så kom tandfeen på besøg (lige her), hold op hun var glad den dag!

I oktober fortalte vi om elskede Tjugga (lige her), Molly My var igen med i en smuk kampagne for Pierrot la Lune (lige her), så var vi i Paris og fik lidt forsinket solskin og en masse gode oplevelser, blandt andet (lige her).

November havde (igen) fokus på samsovning (lige her), jeg planlagde julegaver (lige her), jeg var med til den mest magiske fejring af Bjørn Wiinblad (lige her).

Molly My trøstede mig (lige her) og så lavede vi en magisk kampagne for Tivoli (lige her) :-)

December var lidt stille her på bloggen, vi havde fokus på hygge og nærvær, bagte lækre ting til madpakkerne (lige her).

Jeg så årets bedste film, hele 4 gange (lige her), holdte jul alene (lige her) og vi sluttede med en magisk nytårsaften (lige her).

Hvad er det bedste i har oplevet i 2018?

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det bedste der er sket for mig i 2018 var at jeg igen blev farmor i oktober til barnebarn nummer 7, lille Anton kom til verden, Amalie blev storesøster, og hun knus elsker bare Anton, det er en glæde at opleve. :)

    Det var en fryd og glæde at følge jer på jeres store rejse, sikken en oplevelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *