2 uger inde i 2019, sådan går det med familieønskerne

Reklame for Coop MAD.

Kan I huske familieønskerne for året? Ellers se/gense dem, lige her.

Et af punkterne var og er jo at spise med flere kødfri dage, og selvom vi egentlig ikke spiser kød hver dag, så vil jeg gerne arbejde mere i den retning, ene og alene af hensyn til miljøet!

Vi kan nemlig godt li’ kød, og spiser også kød i forvejen, hvilket vi vil blive ved med, men også en masse grøntsager, derfor vil vi stadig ikke tage skade af flere kødfri dage.

Som nævnt i det tidligere indlæg har vi allerede grønne dage med supper, falafler, grøntpasta og lasagner, men det er også de retter, vi så kører rundt i, så lidt inspiration vil være dejligt, og her kommer Coop MAD måltidskasserne ind i billedet.

Vi er nemlig startet året ud med de lækre måltidskasser igen, og denne gang har vi kastet os over ‘Den Grønne’ måltidskasse.

Den indeholder 1 dag med fisk, 1 dag med kylling og 2 dage med vegetar retter, egentlig som vi normalt sagtens kan finde på at spise, men her med det lette og lækre ved måltidskasserne –  samtidig med at vi får inspiration til nye og velsmagende retter, som vi ikke i forvejen kendte til, og som jo kan komme på “listen” af hofretter i fremtiden. Jeg er fan! :-)

I denne uge har vi fået:

Laks med bagt fennikel, spidskål, æble og hasselnøddepuré

Linsebøffer med quinoasalat

Ovnbagt kyllingelår med møre peberfrugter og squash med pasta

Shakshuka med creme fraiche og tortillas (ja, denne måtte jeg altså lige google for at se hvad var, måske jeg ikke var det eneste her?)

Forresten kan I hente opskrifterne for de enkelte kasser på Coop.dk MAD, også selvom I ikke køber kasserne, men for mig er det en meget, meget stor del af det, nemlig det at få leveret kasserne til døren, sammen med alt det andet vi også skal bruge til hverdagen :-)

I disse uger har vi f.eks. også handlet ind til fødselsdag sammen med måltidskasserne, mel, gær, kakao, fløde, lagkagebunde osv, ligesom jeg også har købt toiletpapir, havregryn og alt til Molly My’s madpakker, igen: Jeg er fan! Alt på ét sted. Leveret til døren. What’s not to like?

Lige nu får I 50 kr. i rabat på jeres første bestilling, ved at bruge koden ‘50bastabum‘, ligesom I også får en lækker velkomstgave (værdi 180 kr.) med pasta, olie, salt og tomatsovs, hvis I køber en måltidskasse på abonnement (kan fås hver uge, hver 2., 3. eller 4. uge.).

Prøv selv. Kom til Måltidskasserne, tilbud og velkomstgave lige her.

Og ps. de andre familieønsker for året vender jeg tilbage til en anden dag, men kort fortalt så har der været lidt meget fødselsdagsfejring, hvilket jo har været fantastisk og nærværende.

Der har derfor ikke været tid til de kreative sysler, men tilgengæld har mobilen helt automatisk ligget på hylden, så det hele går nok op i sidste ende ik?

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *