10.000 skridt om dagen

Reklame for Lotte Arndal

10.000 skridt om dagen, eller minimum 70.000 skridt om ugen, så man kan altså godt have en sløv dag, men så skal der indhentes de andre!

Tro mig, jeg har fået min sag for, men her 3 uger efter start er det blevet en fast del og en slags rutine, det med at få de 10.000 skridt om dagen, jeg ved nu præcis hvor mange skridt der er ned til skolen, og hvor mange der så er, hvis jeg tager en god omvej på vej hjem igen.

Det er nemlig sådan jeg når mine skridt, ved at gå en omvej, når jeg skal fra A til B, det tager til info cirka 1,5 time at gå 10.000 skridt, og en del dage ender jeg faktisk nu på mere sådan helt naturligt fordi vanen er blevet en del af mig.

Hvorfor går jeg så 10.000 skridt om dagen? 

Det gør jeg fordi jeg er startet på et online forløb hos Lotte Arndal, et forløb der hedder ‘Kost og Livsstil’ – Læs meget mere om det, lige her.

Et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, der giver dig nye og vedvarende vaner.

Det med skridt er så en del af de vedvarende vaner, forløbet løber over 12 uger, hvor jeg ud over de 10.000 skridt om dagen, også dagligt skal sende billeder af alt jeg spiser.

Der er egentlig ingen regler for hvad jeg spiser, blot at jeg kun spiser 3 måltider om dagen, og kun en portion, plus lidt flere råd, vejledning og regler, som man får undervejs i forløbet og ved opstartsvideo, men ellers ret simpelt.

Og som der står ufanatisk, hvilket jeg er vild med, har jeg en dag spist et stykke kage eller som den anden dag drukket et glas kakao, ja så sender jeg et billede af det, men det er helt okay.

Der var altså derfor heller ingen sure miner, da jeg var ude og spise burger og fritter, men kun en fin og rar dialog, for mig er den største forskel og øjenåbner de 10.000 skridt.

Man skal gå 10.000 skridt om dagen for at være sund, og 15.000 skridt, hvis det bruges som vægttabsstrategi.

Jeg holder mig som udgangspunkt til de 10.000, og som det kan ses på billedet kan en god morgengåtur også kombineres med morgenmad på farten :-)

Som nævnt er jeg kun på min 3. uge og derfor på modul 1, jeg kan læse mig frem til at der er forskellige temaer for de 3 moduler.

Jeg er bare spændt på de nu sidste 9 uger, planen er også at vi i det nye år kombinerer forløbet med personlig træning, men ellers er dette forløb altså rent online og via mobilen, og noget alle kan være med til.

Læs mere om Arndal Kost og Livsstils forløb, lige her.

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *